Digitalisering zit ‘m in eenvoud

Door Joppe Duindam , 19 maart 2019

Digitalisering zit ‘m in eenvoud

Digitalisering leidt tot beschikbaarheid van data. En data leidt tot informatie. Maar hoe zet u deze informatie om in data gestuurde inzichten? Moderne, intelligente business software helpt u daarbij. Hierdoor krijgt u een intelligente bedrijfsvoering, heeft u altijd inzicht in uw processen én kunt u voorspellend zijn.

Wilt u toekomstbestendig zijn? Dan is het belangrijk om na te denken over betrouwbare, slimme oplossingen ter ondersteuning van uw primaire processen. Zoals het voorspelbaar onderhouden van gebouwen en installaties op basis van continue metingen en Machine Learning. Het aantal storingsmeldingen neemt hierdoor af en u heeft beter inzicht in de staat van uw gebouw of installatie. Maar hoe wordt u een digitaal bedrijf, zonder een ICT-bedrijf te worden? En hoe zit het met data en de veiligheid daarvan, wanneer u bijvoorbeeld besluit om te werken in de cloud? Tijdens de plenaire sessie nemen we u mee in onze visie op deze thema’s.

Toelichting breakout sessie bouw
De wereld om ons heen digitaliseert steeds verder. Een mooi voorbeeld hiervan is de ‘digitale bouwplaats’ die verschillende innovatieve bedrijven momenteel realiseren. Dankzij mobiele toepassingen is projectinformatie op iedere plek te gebruiken, wat zorgt dat medewerkers veel efficiënter hun werk kunnen doen. Op de bouwlocatie kan men via de laptop, tablet of telefoon de benodigde projectinformatie raadplegen en de actuele stand van zaken vastleggen of administratieve processen in gang zetten voor de binnendienst.

Toelichting breakout sessie GWW/infra
Hoe werkt u efficiënt in een branche waar continu geïnnoveerd wordt en ketensamenwerking aan de orde is? En essentieel tegenwoordig: waar het borgen van data en informatie noodzakelijk is?
Geïntegreerde contractvormen, assetmanagement, BIM, ketenintegratie.. ontwikkelingen die steeds belangrijker worden. We nemen u graag mee in de digitaliseringsslag die de GWW/infrabranche momenteel doormaakt en de bijkomende kansen die slimme oplossingen u kunnen bieden.

Wilt u deelnemen? Klik dan op onderstaande button

Programma

Inloop 09.00 - 9.30 uur
Plenaire sessie 09.30 - 10.45 uur
Koffiepauze 10.45 - 11.00 uur
Breakout sessie Bouw 11.00 - 12.15 uur
Breakout sessie GWW 11.00 - 12.15 uur
Afsluitende lunch 12.15 - 13.00 uur

Waar?

Bouwend Nederland, Zilverstraat 69 ZoetermeerOver de auteur

J.S.S. (Joppe) Duindam

Accountmanager

Contactpersoon bij dit bericht

Jolanda van Kooten

Secretaresse Sectie Bouw Klein en Sectie Bouw Midden