Cobouw Café op 7 maart in teken van Provincie Groningen

Door Redactie, 25 februari 2019

Cobouw Café op 7 maart in teken van Provincie Groningen

Op 20 maart vinden de provinciale statenverkiezingen plaats. Cobouw trekt met Bouwend Nederland het land door om te peilen hoe er wordt stilgestaan bij de bouw. Op donderdag 7 maart 2019 komt het Cobouw Café naar Bax Brouwerij in Groningen. De volgende onderwerpen komen aan de orde: ‘Het bevingendossier met alle perikelen’, ‘Infrastructuur samenwerking en innovatie (innovatieatelier)’ en ‘De woondeal - 20.000 woningen Groningen’. Dit en meer in het Cobouw Café op 7 maart. Zorg dat je erbij bent!  Nu aanmelden »

In het Cobouw Café van 7 maart gaan Cobouwjournalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga én onze sidekick Maxime Verhagen in gesprek met Roeland van der Schaaf, wethouder gemeente Groningen, Patrick Brouns (CDA), gedeputeerde Provincie Groningen, Fleur Gräper-van Koolwijk (D66) gedeputeerde Provincie Groningen, Gerard Hoiting, algemeen directeur Roelofsgroep en Jan Emmo Hut, directeur Bouwbedrijf Kooi Appingedam.

Waar en wanneer?

Datum: 7 maart 2019
Ontvangst: 16.30 uur
Café: 17.00 - 19.00 uur
Locatie: Bax Brouwerij, Friesestraatweg 201/2a, 9743 AC Groningen
Entree: gratis

Verder is er live muziek van de band Hard2Get (bekend van The Voice of Holland). We sluiten af met het legendarische kopspijkerspel. Kom ook en meld je vandaag nog aan »

Cobouw gaat voor de bouw de provincie in!

In het kader van de provinciale verkiezingen op 20 maart 2019 trekt het Cobouw Café de komende maanden het land in met Bouwend Nederland. Tussen 17 december en 20 maart 2019 meert het Cobouw Café aan in maar liefst 7 plaatsen; van Tilburg tot Groningen, van Heerenveen tot Den Haag. Tijdens de Cafés gaan Cobouwjournalisten Theo van Vugt (hoofdredacteur), Joost Zwaga en Thomas van Belzen in debat met bouwers en politici.

Inmiddels heeft het Cobouw Café Leeuwarden, Amersfoort, Den Haag en Tilburg aangedaan. Bekijk hier alle activiteiten van Bouwend Nederland per provincie rond de Provinciale Statenverkiezingen. Of
klik hier voor een impressie van het Cobouw Café in Heerenveen »


MARKT WONINGMARKT INFRAMARKT

Contactpersoon bij dit bericht

Jolanda Maas

Communicatiemanager