Groot Gelders Industrie- en Ondernemersdebat op 5 maart

Door Redactie, 26 februari 2019

Groot Gelders Industrie- en Ondernemersdebat op 5 maart

‘Investeren in de toekomst’, ‘Samen voor een beter Gelderland’, ‘Niemand aan de kant’. Herkent u ze al, deze willekeurig gekozen partijleuzen voor de komende verkiezingen van de Gelderse Staten?

Woensdag 20 maart gaan de stembussen open. Een stem die dag is een keuze voor de komende 4 jaar. Een periode waarin belangrijke besluiten worden genomen over energietransitie, investeringsklimaat en mobiliteit. Hoe kijken kandidaat-Statenleden naar deze en andere thema’s, wat kunnen ondernemers van hen verwachten en wat vinden politici écht belangrijk?

Groot Gelders Industrie- en Ondernemersdebat

Op dinsdagmiddag 5 maart gaan kandidaten voor de Gelderse Staten hierover met elkaar in debat. Onder leiding van Wouke van Scherrenburg wordt aan de hand van een aantal stellingen gedebatteerd over juist die onderwerpen die industrieel en ondernemend Gelderland aangaan.

Datum, locatie en tijdstip

Datum: Dinsdag 5 maart
Tijdstip: 17.00 – 19.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)
Locatie: Keramisch Huis, Florijnweg 6 in Velp
Kosten: Gratis voor leden na aanmelding

Aanmelden

Het Gelders industrie- en Ondernemersdebat is alleen na aanmelding vooraf via info@knb-keramiek.nl kosteloos toegankelijk voor leden van de ondernemerskoepels die het debat mogelijk maken.
Let op: vol = vol! Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd.

Gezamenlijk initiatief

Het verkiezingsdebat is een gezamenlijk initiatief van Bouwend Nederland, Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB), VNONCW Midden, Techniek Nederland, FME, Metaalunie, Vereniging Nederlandse Papierindustrie (VNP) en BOOST Smart Industry.


MARKT