Vertel ons wat er speelt in Katwijk, Leiden en Gouda!

Door W. (Wouter) Saes , 26 februari 2019

Vertel ons wat er speelt in Katwijk, Leiden en Gouda!

Als Bouwend Nederland voeren we regelmatig gesprekken met verschillende gemeenten in Zuid-Holland. Deze Gemeentelijke Bouw- en Infraoverleggen  (GBIO) vinden per gemeente twee keer per jaar plaats. Meer informatie over de overleggen in Zuid-Holland is hier te vinden.

De komende maanden staat er weer GBIO's gepland met de gemeenten Katwijk, Gouda en Leiden. Om richting te kunnen geven aan deze gesprekken, zijn we op zoek naar jouw input! Zijn er zaken waar je tegenaan loopt als het gaat om bijvoorbeeld het aanbestedingsbeleid van de gemeente(n)? Of is het vergunningsproces te langzaam? Maar ook, zijn er zaken waar een van deze gemeenten in uitblinkt en een lichtend voorbeeld is voor anderen? Laat het ons weten!

Daarnaast organiseren we het komende jaar voor alle overleggen een strategische sessie waar we dieper ingaan op onze lobbylijn richting de specifieke gemeente. Voor Katwijk & Leiden staat deze sessie gepland op 20 maart aanstaande van 15:00 uur tot 17:00 uur. De locatie is nog niet bekend, maar zal in Katwijk of Leiden zijn. Indien je interesse hebt om bij deze sessie aanwezig te zijn, meld je dan aan door een mail te sturen naar Wouter Saes, adviseur Markt en Overheid Randstad Zuid, via w.saes@bouwendnederland.nl


MARKT

Over de auteur

W. (Wouter) Saes