Praat mee over het bouw- en infrabeleid in de gemeenten Leiden en Katwijk

Door Redactie, 01 maart 2019

Praat mee over het bouw- en infrabeleid in de gemeenten Leiden en Katwijk

Als Bouwend Nederland gaan we regelmatig in overleg met bestuurders van verschillende gemeenten in het land. Dit doen we door middel van Gemeentelijke Bouw- en Infraoverleggen. Ook in Zuid-Holland hebben we een dergelijke gesprekscyclus met de grotere gemeenten in de provincie, waaronder Leiden en Katwijk.

Om richting te geven aan deze overleggen willen we graag met leden in gesprek over de strategische koers die we tijdens de komende gesprekken met de gemeenten moeten varen. Hierbij horen we graag wat thema’s, actueel of meer abstract, zijn die binnen de gemeente spelen en hoe wij vanuit Bouwend Nederland daar het beste invloed op uit kunnen oefenen. Om de effectiviteit van de lobby bij de gemeente te vergroten organiseren we daarom het komende jaar verschillende strategische sessies met leden. Tijdens deze sessie worden doelstellingen geformuleerd voor het overleg met de gemeente en zal ook de samenstelling van de delegatie voor het GBIO besproken worden. De uitkomsten hiervan worden vervolgens meegenomen in de GBIO’s met de gemeenten, zoals onlangs in Dordrecht al met succes is gebeurd.

Op 19 maart aanstaande vindt de strategische sessie plaats voor de gemeenten Katwijk en Leiden. Deze sessie wordt gehouden van 15:00-18:00 uur. De locatie is nog niet bekend, maar zal in Katwijk of Leiden zijn. Aansluitend aan de sessie wordt gezorgd voor een dinerbuffet. Wil je mee praten over het beleid in deze gemeenten? Meld je dan nu aan bij Wouter Saes, adviseur Markt en Overheid Regio Randstad Zuid!

Wil je wel meepraten, maar doe je dat liever over een andere gemeente? Meld je dan alvast aan voor een van de sessies die nog komen gaan. Meer informatie daarover is hier te vinden.


MARKT WONINGMARKT INFRAMARKT

Contactpersoon bij dit bericht

Wouter Saes

Adviseur Markt & Overheid Regio Randstad Zuid