Themabijeenkomst Duurzaam Bouwen 13 maart

Door J. (Joost) Swaan , 05 maart 2019

Themabijeenkomst Duurzaam Bouwen 13 maart

Om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid zal de themabijeenkomst van 13 maart a.s. in het teken staan van ”Duurzaam Bouwen”.

Voor infra- én bouwbedrijven
In circa 1,5 uur praat ing. Richard Ruijtenbeek, senior adviseur Energie en Circulaire ontwikkeling bij Het Ingenieursbureau van gemeente Amsterdam, u bij en legt uit waar de (infra)bouwer op moet letten als deze aan de slag wilt gaan met duurzaamheid en circulariteit binnen aanbestedingen. Voor de niet-infrabouwers is het echter ook een interessante bijeenkomst. Zo zal er onder andere worden besproken de eisen voor bouwers en ontwikkelaars qua. duurzaamheid in Amsterdam en de nieuwe BENG eisen in 2020 en wat dit betekent voor de bouw.

Over de spreker
Richard Ruijtenbeek is manager en ingenieur die gespecialiseerd is in duurzame projectontwikkeling op het gebied van bouw en infrastructuur. Als adviseur Energie en Circulaire ontwikkeling bij het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam richt hij zich voornamelijk op de transformatie én bouwopgave met zijn buitenruimte in het gebied Zuidoost. Naast zijn werkzaamheden bij het Ingenieursbureau heeft Richard zijn eigen adviesbureau op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor energie, water- en bouw ontwikkelingen. Hij geeft cursussen om van beleid naar de praktijk te komen in de bouw en infra. Daarnaast behandelt hij complexe vraagstukken m.b.t. de bouw en infra voor de (Rijks)overheid. Richard is ondernemer, heeft voor bouwers en ontwikkelaars gewerkt en is daarom op de hoogte van de probleemstellingen en weet waar we samen aan moeten werken om te kunnen voldoen aan de ambitieuze doelstellingen van de overheid.


Datum: 13 maart 2019
Tijd: 15:45 – 18:00 uur

Locatie:
Bouwend Nederland, Afdeling Amsterdam
Muzenplein 9
1077 WC AMSTERDAM

Aanmelden:
Deelname is gratis voor leden van Bouwend Nederland afdeling Amsterdam. Reserveren noodzakelijk! stuur een email naar evenementen@bouwendnederland.nl


AANBESTEDEN EN CONTRACTEREN DUURZAAMHEID CIRCULAIRE ECONOMIE WONINGMARKT INFRAMARKT

Over de auteur

J. (Joost) Swaan

Verenigingsmanager afdeling Amsterdam