Ruim 400 bedrijven nemen deel aan Bewust Veilig Dag 2019, doet u mee?

Door K. (Kristine) de Wilde , 20 maart 2019

Ruim 400 bedrijven nemen deel aan Bewust Veilig Dag 2019, doet u mee?

Vandaag is het zover! De derde editie van de Bewust Veilig Dag 2019. Alle dagen is veiligheid in de bouw en infra belangrijk maar die dag staan we er extra bij stil. En niet alleen. Meer dan 400 bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld op www.bewustveilig.com. Laat zien dat veiligheid ertoe doet, ook bij uw project, op de bouwplaats en in uw bedrijf! Doe mee, haak aan en meld u nu aan! »

Door deel te nemen laat u zien dat veiligheid u aan het hart gaat. U kunt kosteloos gebruikmaken van het promotiemateriaal uit de campagne Bewust Veilig, Iedere Dag. En met het promotiemateriaal kunt u bijdragen aan veiligheid op uw eigen bouwplaats, medewerkers van veilig handelen bewust maken én het gesprek met hen aangaan. Verder wordt uw bedrijf bij deelname vermeld op de website van de Bewust Veilig Dag 2019.

Geef u vandaag nog op voor deelname aan de campagne Bewust Veilig »

Bewust Veilig, Iedere Dag

De Bewust Veilig Dag is onderdeel van de campagne Bewust Veilig, Iedere Dag. Met de campagne helpen we veiligheid beter op de kaart te zetten. En een open cultuur te creëren. Een cultuur waarin er ruimte is om incidenten te melden, situaties bespreekbaar te maken en van elkaar te leren. De ambitie van de campagne is eenvoudig: een veilige sector waar iedereen die de bouwplaats betreedt, ook gezond en veilig weer weggaat. Op website www.bewustveiligiederedag.nl vindt u meer informatie en handige tools.

Naar de campagnesite Bewust Veilig, Iedere Dag »


ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN EN VEILIGHEID VEILIGHEID OP DE BOUWPLAATS (ARBO)

Over de auteur

K. (Kristine) de Wilde

Communicatieadviseur