Zaterdag 15 juni vieren wij weer de Dag van de Bouw. Doen jullie mee?

Door Redactie, 19 maart 2019

Zaterdag 15 juni vieren wij weer de Dag van de Bouw. Doen jullie mee?

Dit jaar is alweer de 14e editie van de Dag van de Bouw. Samen met de Aannemersfederatie, Techniek Nederland, VNconstructeurs en de Dag van de Architectuur laten we de diverse aspecten van de bouw zien aan het Nederlands publiek. Stellen we bouwplaatsen open. Samen optrekken versterkt de binding binnen de sector. Vertel met elkaar het verhaal van de bouw. Waarom de bouw bijzonder is. Een verhaal over de keuzen en afwegingen binnen het project. Voor dat verhaal komen de bezoekers naar de Dag van de Bouw. Voor dat kijkje achter de schermen. Maak op de Dag van de Bouw het hele bouwproces zichtbaar.

Wanneer is een project geschikt voor de Dag van de Bouw?


Bouw- en infraprojecten die in juni nog in aanbouw en het verhaal van de bouw kunnen vertellen zijn perfect voor deze open dag. Projecten die laten zien dat de bouw innovatief, deskundig en creatief is. Projecten die laten zien dat de bouw een interessante sector is om in te werken.

Waarom doe je mee met de Dag van de Bouw?


Door een project open te stellen vergroot je je naamsbekendheid. Kun je jouw vakmanschap aan het Nederlands publiek laten zien. Versterk je jouw relatie van het bedrijf met de publieksgroepen. Wat is er bijzonder aan jullie project? Vertel dat op de Dag van de Bouw. Laat je trots zien

Wie komen er naar jullie project?


Iedereen is welkom op de Dag van de Bouw. Omwonenden, passanten, bewoners, (toekomstige) gebruikers. relaties en familie van het bouwpersoneel of bouwbedrijf en mensen die door hobby, studie of werk interesse hebben in de bouw. Al deze mensen willen kennis maken met de positieve aspecten en het belang van de bouw.


Hoe kun je meedoen?


Je kunt jouw project aanmelden via dagvandebouw.nl. Het project komt op de projectwebsite te staan met al jullie ingegeven informatie en beeldmateriaal. Bouwend Nederland ondersteunt met campagnemateriaal wat jullie kunnen gebruiken ter promotie en op de dag zelf.

We maken er met elkaar weer iets moois van!