Ledenvoordeel: Symposium beleef techniek 2019: hoe kom je aan gekwalificeerd personeel?

Door Redactie, 20 maart 2019

Ledenvoordeel: Symposium beleef techniek 2019: hoe kom je aan gekwalificeerd personeel?

In de bouw- en infrasector zijn we dagelijks op zoek naar extra gekwalificeerd personeel, maar dit blijkt niet eenvoudig te zijn. Hoe zorgen we er nu samen voor dat we meer mensen warm maken voor een job in onze veelzijdige sector? Op het symposium beleef techniek 2019 van 11 april t/m 13 april gaan we hier volop mee aan de slag.

Het event beleef techniek 2019 is een uniek interactief 3-daags symposium rond de actuele vraag bij veel werkgevers die actief zijn in bouw, infra en techniek: Hoe kom ik aan gekwalificeerd personeel?

Beleef techniek is het ultieme event waar studenten en werkzoekenden in contact komen met werkgevers, brancheorganisaties en opleidingsinstellingen in onze sector. Tijdens het symposium zijn namelijk verschillende werkgevers in de bouw, infra en techniek vertegenwoordigd. Daarnaast zet de organisatie ook volop in op kennisdeling, wedstrijden in vakmanschap en beroepenoriƫntatie.

Bouwend Nederland

Op beleef techniek 2019 zijn wij als brancheorganisatie ook vertegenwoordigd. George Raessens, vice voorzitter van Bouwend Nederland, neemt deel aan een discussiepanel op 11 april. Daarnaast verzorgen we samen met onze voordeelpartner Cad & Company ook een workshop over augmented reality met de Hololens.

Vanuit onze vakgroep opleidingsbedrijven hebben wij ook een stand in samenwerking met Civilion en Bouwmensen Apeldoorn en Nunspeet. Kom gerust eens langs en bekijk wat jouw opleidingsmogelijkheden zijn!

Praktische informatie

  • Datum: 11 t/m 13 april 2019
  • Locatie: Bouw & Infra Park Harderwijk (Ceintuurbaan 2 in Harderwijk)
  • Gratis voor bezoekers

Meer informatie?

Neem contact op met Michel van der Made via 06 50 81 44 64 of via mvdmade@komindebouw.nl.

Wil je op de hoogte blijven van beleef techniek en aanvullingen op het programma meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.Contactpersoon bij dit bericht

Sabette van der Klooster

Adviseur Dienstverlening Binnendienst