Workshop 'Scoren met filmpjes op social media'

Door Redactie, 28 maart 2019

Workshop 'Scoren met filmpjes op social media'

Voor leden van Bouwend Nederland Regio Noord zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor de workshop 'Scoren met filmpjes op social media' op 9 april.  Deze interactieve workshop van de contactgroep Personeel en Financien laat zien hoe je eenvoudig een professioneel filmpje kunt maken. Wilt u ook aanhaken? Meld u dan snel aan. Vol = vol!  Er zijn geen kosten aan verbonden.

Programma
14.45 uur   Inloop
15.00 uur   Start
16.35 uur   Ruimte voor discussie
17.15 uur   Afsluiting

Locatie
Paviljoen Van de Dame, Groningerweg 19a, Paterswolde
 
Voorbereiding
– Download alvast de app: Quik van Go Pro
– Zorg voor wat foto’s en filmpjes over je bedrijf en werkzaamheden om mee te oefenen

Workshop ‘scoren met filmpjes op Social Media’! Nooit eerder was het zo gemakkelijk om filmpjes te maken en te delen. Waar je vroeger grote budgetten nodig had voor je ook maar een shot had gedraaid, heb je nu altijd je camera bij je. En wat voor één: je smartphone is een multimediatool met hoogwaardige camera. Iedereen kan nu publiceren. Met slimme apps op je smartphone kun je prachtige verhalen vertellen met foto’s, titels en video. Zo heb je al snel iets leuks te delen op Instagram, Facebook of LinkedIn. Bijvoorbeeld de vacatures van jullie bouw/infrabedrijf. Zo val je op en dat ga je merken!

Met video kun je scoren, want je bereik is ineens een stuk groter. Een paar cijfers van Marketingfacts:
• 43% van de mensen wil graag meer video zien;
• door video groeit een bedrijf 49% sneller in omzet;
• 43% van de marketeers zou meer video’s produceren als ze er tijd voor hadden.
Er liggen dus kansen: iedereen kan publicist zijn! En daarom organiseren wij een korte workshop, zodat jullie kunnen gaan scoren!

Harmke Oudenampsen, eigenaar van MediaShot, heeft twintig jaar ervaring als televisiejournalist op nieuwsredacties als de NOS en deelt haar kennis graag in een korte training voor Bouwend Nederland.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via een e-mail aan: evenementen@bouwendnederland.nl o.v.v. naam en datum bijeenkomst.Contactpersoon bij dit bericht

Alja Vos

Adviseur Sociale Zaken en Arbeidsmarkt