NK Metselen gestart in Ede

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 10 april 2019

NK Metselen gestart in Ede

Op woensdag 10 april start de finale van het NK Metselen 2019 in Ede. De winnaar, en de andere deelnemers aan deze landelijke finale om de Zilveren Troffel, wacht een gouden toekomst want de bouw schreeuwt om vakmanschap. Ook minister Ollongren draagt haar steentje bij, want tijdens de BouwBeurs 2019 bezocht zij de voorronde van het NK Metselen.

De politica sloeg zelf op de BouwBeurs ook aan het metselen. Zij onderschreef het belang van dit evenement. Ollongren “Nieuw bouwtalent is meer dan welkom op een moment dat de bouweconomie bewust groeit en er een grote opgave tot verduurzaming ligt.”
Bouwend Nederland weet hoe belangrijk het is om goede nieuwe vakmensen op te leiden en ondersteunt mede daarom deze metselwedstrijd.

Programma

Kom naar de finale van het NK Metselen op 10, 11 of 12 april op het wedstrijdterrein in Ede en zie de finalisten aan het werk. Blader door het programmaboekje, bekijk het wedstrijdprogramma en zie welke vakkanjers er aan de wedstrijd deelnemen!

Je gaat het maken

Ga meer informatie en initiatieven rond de instroomcampagne naar ‘Je gaat het maken’. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.


ONDERWIJS EN OPLEIDING BLIJVEN INVESTEREN IN ONTWIKKELEN (BIO) INSTROOM INSTROOMCAMPAGNE

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom