Praat mee over het beleid in Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg!

Door W. (Wouter) Saes , 20 mei 2019

Praat mee over het beleid in Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg!

Als Bouwend Nederland gaan we regelmatig in overleg met bestuurders van verschillende gemeenten in het land. Dit doen we door middel van Gemeentelijke Bouw- en Infraoverleggen. Ook in Zuid-Holland hebben we een dergelijke gesprekscyclus met de grotere gemeenten in de provincie, waaronder Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer.

Om richting te geven aan deze overleggen willen we graag met leden in gesprek over de strategische koers die we tijdens de komende gesprekken met de gemeenten moeten varen. Hierbij horen we graag wat thema’s, actueel of meer abstract, zijn die binnen de gemeente spelen en hoe wij vanuit Bouwend Nederland daar het beste invloed op uit kunnen oefenen. Om de effectiviteit van de lobby bij de gemeente te vergroten organiseren we daarom het komende jaar verschillende strategische sessies met leden. Tijdens deze sessie worden doelstellingen geformuleerd voor het overleg met de gemeente en zal ook de samenstelling van de delegatie voor het GBIO besproken worden. De uitkomsten hiervan worden vervolgens meegenomen in de GBIO’s met de gemeenten, zoals onlangs in Dordrecht al met succes is gebeurd.

Op 29 mei aanstaande vindt de strategische sessie plaats voor de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer. Deze sessie wordt gehouden van 15:00-18:00 uur in restaurant De Sniep, Broekwegschouw 209-211 te Zoetermeer. Aansluitend aan de sessie is er gelegenheid voor een drankje. Wil je mee praten over het beleid in deze gemeenten? Meld je dan nu aan bij Wouter Saes, adviseur Markt en Overheid Regio Randstad Zuid!

Wil je wel meepraten, maar doe je dat liever over een andere gemeente? Meld je dan alvast aan voor een van de sessies die nog komen gaan. Meer informatie daarover is hier te vinden.


AANBESTEDEN EN CONTRACTEREN DUURZAAMHEID MARKT WONINGMARKT UTILITEITMARKT INFRAMARKT

Over de auteur

W. (Wouter) Saes