Symposium 'Duurzame warmte in de wijk' | 28 mei 2019 | Baarn

Door Redactie, 21 mei 2019

Symposium 'Duurzame warmte in de wijk' | 28 mei 2019 | Baarn

Warmte vormt een belangrijke schakel in het realiseren van de energietransitie. Tegelijkertijd roept het ook allerlei vragen op als: ‘Hoe ziet een slim warmtenet er dan uit?’, ‘Waar haal je de, liefst duurzame, warmte vandaan?’, ‘Hoe ga je om met de ‘onrendabele top?’ Is er ook plaats voor alternatieven als waterstof? In het symposium 'Duurzame warmte in de wijk' op 28 mei 2019 in Baarn krijgt u antwoord op al deze vragen. Bovendien kunt u hierover van gedachten wisselen met ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en adviseurs. Kom ook op ons symposium en meld u vandaag nog aan »

Programma

In het programma van het symposium nemen we u mee in de nieuwste inzichten rond duurzame warmte in de wijk. Gemeente Drechtsteden loop voorop als het gaat om een wijkwarmtevisie: hoe kijkt deze gemeente aan tegen de energietransitie en wat zijn de plannen? Ook nemen we u mee in de potentie van aardwarmte als bron voor warmtenetten in de gebouwde omgeving. Na de pauze kunt u in drie rondes een keuze maken voor één van de parallelsessies, zoals over het gebruik van waterstof (Stedin), of over projectontwikkeling en verduurzaming van de energievoorziening (Heijmans).

Klik hier voor het programma van het symposium 'Duurzame warmte in de wijk' »

Tijd, locatie en kosten

Het symposium vindt plaats op dinsdag 28 mei 2019 van 13.00 tot 19.00 uur op Kasteel Groeneveld - Groeneveld 2 - 3744 ML  Baarn. Voor ONG-leden en onze persoonlijke gasten is deelname gratis. Overige deelnemers betalen een bijdrage van €75,- (excl. btw). Deelnemers via een gelieerde organisatie betalen een bijdrage van €50,- (excl. btw).

  

   

   


DUURZAAMHEID KLIMAATADAPTATIE BEBOUWD GEBIED DUURZAME BOUWPROCESSEN WONINGMARKT