VCA on Tour: meer impact met toolboxmeetings?

Door Redactie, 26 april 2019

VCA on Tour: meer impact met toolboxmeetings?

De toolboxmeeting is een belangrijk middel om met uw medewerkers in gesprek te gaan over veiligheid. Maar goede toolboxen geven is een vak apart. Nog te vaak vinden medewerkers toolboxmeetings saai, eenrichtingsverkeer en een verplicht nummer. Terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Veel kleinere bedrijven kampen bovendien met het probleem dat het voorbereiden en organiseren van de bijeenkomsten behoorlijk wat tijd en energie kost. Meer impact met toolboxmeetings creëren? Kom 13 juni 2019 naar VCA on Tour!

Tijdens deze editie van VCA on Tour presenteren Richard Janssen (Hertel) en Freddy Massen (Sitech) slimme oplossingen voor toolboxen die uw medewerkers écht raken en in beweging brengen. Ook geven zij tips hoe u de toolboxmeetings zo effectief en efficiënt mogelijk kunt voorbereiden en organiseren. Dit op basis van vele goede voorbeelden die de SSVV de afgelopen periode heeft verzameld. Bent u leidinggevende of KAM-coördinator bij een klein of middelgroot bedrijf in de regio Zuid-Nederland? Dan mag u deze bijeenkomst niet missen!

VCA on Tour Zuid-Nederland - Meer impact creëren met toolboxmeetings
13 juni 2019 van 10:00 uur tot 12:00 uur
Van der Valk hotel
Mauritslaan 65
6129 EL URMOND

Klik hier om je aan te melden voor VCA on tour »


Bewust Veilig, Iedere Dag

Alle dagen van het jaar is veiligheid belangrijk. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten van Bouwend Nederland en de campagne ‘Bewust Veilig’.


ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN EN VEILIGHEID

Contactpersoon bij dit bericht

Charles Verheyen

Secretaris Vakgroep Grondwerk, Secretaris Vakgroep Railinfra, Lid programmateam Veiligheid