Welke projecten kun je openstellen op de Dag van de Bouw?

Door Redactie, 30 april 2019

Welke projecten kun je openstellen op de Dag van de Bouw?

Er hebben zich al 100 projecten aangemeld voor de Dag van de Bouw. Projecten verspreid door heel Nederland. Er zijn ontzettend veel verschillende bouw- en infraprojecten in aanbouw. Maar wat voor projecten doen er mee aan de Dag van de Bouw?

Binnen de infra moet je denken aan aanleg van wegen, herinrichting van groene gebieden, (re)constructies van sluizen, aanleg van onderdoorgangen en (ondergrondse) parkeergarages. De bouw van bruggen en tunnels.

Binnen de bouw kun je denken aan nieuwbouw van appartementen, woningen en scholen. Aan revitalisatie van een zwembad. Aan restauratie van een hotel en weeshuis. Aan onderhoud van sportcomplexen.

Ook met openstellingen kun je een hoop van de bouw laten zien. Denk bijvoorbeeld aan de openstelling van een prefab fabriek. Hiermee kun je complete gevels, ramen, kozijnen en deuren voor woningen tonen aan publiek. Of zelfs geprefabriceerde woningen! Bezoekers vinden het heel interessant om een kijkje te nemen bij het productieproces van geprefabriceerde houtproducten. Prefab bouwen bevordert het effectief werken op de bouwplaats en het vermindert overlast voor bewoners. Je kunt nog tot 1 juni projecten aanmelden voor de Dag van de Bouw. Projecten die op en rond voor 1 mei binnen zijn krijgen voorrang op publiciteit. Het benaderen van landelijke en regionale media heeft een bepaalde doorlooptijd. Projecten ontvangen altijd een promopakket met gratis materialen voor promotie van de dag en op de dag. Graag tot ziens op de Dag van de Bouw.

Meld je hier aan voor de Dag van de Bouw!