Dag van de Bouw 2019 | Projecten aanmelden kan nog!

Door Redactie, 28 mei 2019

Dag van de Bouw 2019 | Projecten aanmelden kan nog!

Zaterdag 15 juni is er weer een Dag van de Bouw! Er is nog ruimte om aan te melden. Laat op deze open dag zien hoe creatief, vakkundig en uitdagend het werk in de bouw & infra is! Omwonenden en andere geinteresseerden kunnen tijdens de Dag van de Bouw van dichtbij zien wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van woningen, gebouwen, sportcomplexen, ziekenhuizen, wegen, sluizen, tunnels en bruggen.

Veel bezoekers zijn benieuwd naar de gedachten achter het ontwerp, moderne werkmethoden, gebruikte materialen en natuurlijk alle technische aspecten. Maar je kunt deze dag ook gebruiken om nieuwe collega’s te werven. We hebben daarvoor een ‘je gaat het maken’-game ontwikkeld, een handige gastles die je kunt gebruiken om jongeren en hun ouders en/of familie maar ook zij-instromers mee te nemen in de kansen bij de bouw. Je vind deze je gaat het maken’-game in de webshop.Hier vind je nog meer bruikbare informatie om uit te delen op 15 juni of promotiemateriaal om op te hangen op de open dag. 

Heb je vragen over de aanmelding, de openstelling of over de Dag van de Bouw, dan kun je bij ons terecht. Bouwend Nederland helpt graag mee!