Workshop Innovatie & Leiderschap

Door Redactie, 06 mei 2019

Workshop Innovatie  & Leiderschap

Om innovatie in het DNA van een organisatie te verankeren en een innovatieve organisatiecultuur
te creëren, is een belangrijke rol weggelegd voor haar leiders. Bekende leiders van innovatieve
organisaties zijn Richard Branson (Virgin), Paul Polman (Unilever), Steve Jobs (Apple) en Elon Musk (Tesla). Allen succesvol, maar allen verschillend.

Hierdoor rijst de vraag: wat kan jij doen? Hoe stimuleer je innovatie als leider of manager? Niet alleen in grote organisaties, maar ook in middelgrote of kleine organisaties! Op basis van wetenschappelijk onderzoek en inspirerende praktijkvoorbeelden krijg je tijdens de workshop concrete handvatten voor het stimuleren van innovatie in jouw team, afdeling of organisatie.

Janne Vereijken, Rotterdams zakenvrouw van het jaar 2018, weet er alles van en deelt haar kennis graag met Jong Bouwend Nederland regio Randstad Zuid. https://springcompany.nl/portfolio_page/janne-vereijken-rotterdamse-zakenvrouw-van-het-jaar

Op 21 mei  zijn we te gast bij BlueCity Rotterdam. Een zwembad vol mogelijkheden, dat is BlueCity. Een speeltuin voor circulaire bedrijven waar men gezamenlijk  realiseren een wereld realiseert, waarin afval waardevol is. In het programma is ruimte gemaakt voor een toelichting op de visie van BlueCity.

Leden van JBN regio Randstad Zuid hebben een uitnodiging ontvangen en kunnen zich inschrijven. Geen JBN-lid maar wel interesse, neem dan even contact op.Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid