Nieuwe medewerker bij Bouwend Nederland Regio Noord

Door Redactie, 13 mei 2019

Nieuwe medewerker bij Bouwend Nederland Regio Noord

Met ingang van 6 mei 2019 is Goitzen Veenstra werkzaam op het regiokantoor in Groningen. Hij is Valerie Kort opgevolgd als Adviseur Markt & Overheid.

Goitzen behartigt de belangen van zo’n 380 bouw- en infrabedrijven in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe bij lokale en regionale overheden en andere stakeholders, zoals woningcorporaties en waterschappen. Hij is een intermediair tussen bedrijfsleven, overheden en opdrachtgevers in de bouwsector en levert een bijdrage aan het (regionaal) beleid op het gebied van marktaangelegenheden, be├»nvloedt investeringsagenda’s en organiseert bijeenkomsten met leden. 

"Ik ben een sociaal en enthousiast persoon en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de bouwsector. Ik heb als interieurbouwer gewerkt en in 2009 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer in de woningbouw, restauratie en renovatie. Dit heb ik vele jaren vol passie en plezier gedaan. In 2013 ben ik gestart met een hbo-managementopleiding. Na deze opleiding te hebben afgerond, ben ik gestart met een Master of Business Administration (MBA). Tijdens deze masteropleiding ben ik in aanraking gekomen met thema’s als duurzaamheid en new economic realities".