Gave gastles 'Je gaat het maken in de bouw & infra' geven?

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 14 mei 2019

Gave gastles 'Je gaat het maken in de bouw & infra' geven?

Komt er binnenkort een school bij uw project op bezoek? Geeft uw bedrijf binnenkort een gastles op een school? Maak dan gebruik van onze gastles en speel met de jongeren de uitdagende Bouwgame ‘Je gaat het maken’ die wij nu beschikbaar hebben! Met de campagne ‘Je gaat het maken’ informeert, motiveert en enthousiasmeert Bouwend Nederland jongeren om voor een baan in de bouw & infra te kiezen!

Met deze Bouwgame leren jongeren uit groep acht en het middelbaar onderwijs actief iets over de sectoren bouw & infra. Wat voor kennis en ervaring kun je in deze sectoren opdoen en welke toekomstmogelijkheden bieden deze sectoren jongeren? Deze korte Bouwgame wordt gespeeld in kleine teams en is een bordspel dat wordt gecombineerd met een digitale opdracht via PowerPoint.

Bouwgame

Geef met behulp van deze Bouwgame een geweldige gastles waarbij leerlingen met een actuele challenge uit hun omgeving aan de slag gaan. De game sluit aan op uw eigen ervaringen en ondernemerschap in de bouw & infra! Klik hier voor meer informatie over de game voor de gastles.

Gastlessen geven

Een gastles of bedrijfsbezoek is een uitstekend middel om jongeren kennis te laten maken met de wereld van techniek en technologie. Maar hoe kan je als gastdocent jongeren op een aansprekende en boeiende manier een positief en breed beeld geven van techniek en technologie, zodat zij dit meenemen in hun keuze voor een profiel of studie? Ontdek het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek en volg de training 'Gastlessen, zo geregeld' bijv. op 4 juni in Leiden. Klik hier voor meer informatie en volg binnenkort een gratis training bij jou in de buurt!

Je gaat het maken

Wilt u als bedrijf ook de campagne ‘Je gaat het maken’ uitdragen? Bekijk hier welk ondersteunend materiaal u kunt bestellen in onze webshop, eventueel voorzien van uw eigen logo. Ga voor meer informatie en initiatieven rond de instroomcampagne naar jegaathetmaken.nl. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.


ARBEIDSMARKT ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom