Je nooit meer onveilig voelen als je op hoogte werkt? Dat kan met de veiligste ladder ter wereld!

Door Redactie, 15 mei 2019

Je nooit meer onveilig voelen als je op hoogte werkt? Dat kan met de veiligste ladder ter wereld!

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit binnen de bouw en infra. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid op een bouwplaats wordt gegarandeerd, moeten we als sector ook de juiste tools aanreiken om dit te vergemakkelijken. Één van de mogelijk oplossingen die u hierbij kunnen helpen, zeker als u op hoogte werkt, zijn de producten van onze voordeelpartner Smart Level Ladder.

De oplossingen die momenteel aangeboden worden met betrekking tot veilig werken met een ladder bestaan met name uit instructies van hoe, waar en wanneer mag je een ladder gebruiken. Smart Level Ladder gaat een stap verder door de focus te leggen op de praktische problemen waar u tegen aan loopt bij het gebruik van een ladder.

Smart Level Systeem en het Top Safe Systeem

Smart Level Ladder heeft zich op 2 praktische problemen gefocust bij het veilig werken met ladders:

  • Volgens de arbeidsomstandighedenwet moet een ladder altijd recht staan waarbij de ondergrond altijd stevig stabiel en onbeweeglijk is.
  • Het gevaar dat een ladder naar links of rechts kantelen kan. Ofwel dat een ladder onderuit kan schuiven.

Beide problemen worden met het Smart Level Systeem en het Top Safe Systeem opgelost. Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe eenvoudig dit werkt in de praktijk:

Distributie

Smart Level Ladder heeft ervoor gekozen om zowel aan de groothandel als de eindgebruiker te leveren. De reden hiervoor is dat veel bedrijven samenwerkingen hebben met een groothandel. Dit is ook begrijpelijk gezien de totaalservice die zij hun klanten leveren. Echter wilt Smart Level Ladder niet afhankelijk zijn van de groothandels wat betreft het verkrijgen van de ladders met het smart level systeem en/of het top safe systeem. Dus mocht de groothandel het product niet aanbieden dan kan men rechtstreeks bij Smart Level Ladder terecht.

Demonstratie Smart Level Ladder

Ter promotie van de innovatieve oplossingen voor het veilig werken met een ladder, geeft Smart Level Ladder ook korte demonstraties. Hebt u daar belangstelling voor? Stuur dan een mailtje naar voordeel@bouwendnederland.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om een korte presentatie per mail te ontvangen. 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079 3 252 166.Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst