Uitnodiging tekenen sectordeal en opening Energieacademie Bouw & Techniek / Energietransitie

Door Vera van Rossem , 28 mei 2019

Uitnodiging tekenen sectordeal en opening Energieacademie Bouw & Techniek / Energietransitie

Woensdag 12 juni 2019, 17.00 - 19.00 uur, Techniek Innovatie Huis, Roc Mondriaan, Den Haag

De Haagse economie bloeit als nooit tevoren. Dit stelt werkgevers in onder andere de sector Bouw en Techniek/Energietransitie voor extra uitdagingen. Uitdagingen die bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen, regionale instanties en de gemeente samen oppakken.

Veel mensen die momenteel in de bijstand zitten willen werken. We hebben elkaar hier al geregeld over gesproken. Op 12 juni slaan we de handen ineen. We leggen onze afspraken om mensen aan het werk te helpen vast in een sectordeal. Daarnaast ondertekenen we werkakkoorden waarin de specifieke afspraken over banen per bedrijf worden vastgelegd. Ook wordt vandaag de Energieacademie geopend. Een plek waar het bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstellingen en werknemers bijeengebracht worden en waar vakopleidingen voor banen in de sector worden verzorgd.

Al met al een unieke samenwerking waar we trots op mogen zijn! En daar maken we een feest van. Ik wil u daarom van harte uitnodigen voor een Walking Dinner op woensdag 12 juni, 17.00 tot 19.00 uur, in het Techniek Innovatie Huis, Roc Mondriaan, Tinwerf 14, 2544 ED Den Haag.

Op deze mooie avond zijn we gezamenlijk getuigen van:
- Ondertekening Sectordeal
- Ondertekening Werkakkoorden
- Opening Energieacademie


Daarnaast zijn we er trots op dat MKB Den Haag gezamenlijk met de regionale centrumgemeente de aanvraag voor het regionale actieplan Perspectief op Werk ondertekenen waardoor we de kansen die de huidige arbeidsmarkt beidt optimaal benutten.

We zetten concrete stappen en u lever een bijdrage. Daarom ontvangen wij u graag deze avond. Meldt u zich voor 8 juni aanstaande aan via sectordeal@denhaag.nl. Ook kunt u via dit e-mailadres uw vragen stellen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Vera Van Rossem, telefoonnummer 06 - 15 07 21 37 of per e-mail v.vanrossem@bouwendnederland.nl

Voel je vrij om te komen.

Tot 12 juni!

Met vriendelijke groet,

Rachid Guernaoui, Wethouder Financiën, Integratie, Stadsdelen en Werkgelegenheid


WERKGELEGENHEID ONDERWIJS EN OPLEIDING OPLEIDERS IN DE BOUW EN INFRA

Over de auteur

V. (Vera) van Rossem

Beleidsadviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt Randstad Zuid

Contactpersoon bij dit bericht

Vera van Rossem

Beleidsadviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt Randstad Zuid