Kiest teamleider Martijn voor een carrière in de bouw?

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 27 mei 2019

Kiest teamleider Martijn voor een carrière in de bouw?

In de vijfde aflevering van de tv-serie Je gaat het maken zien we Martijn. Hij is teamleider bij een hightech bedrijf, 38 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. Door de verbouwing van zijn huis is hij er achter gekomen dat hij o.a. houtbewerking erg leuk vindt en overweegt een carrièreswitch. In zijn huidige baan is "Heldere communicatie cruciaal om fouten te voorkomen". Zou een functie als Bouwplaatsmanager of Omgevingsmanager iets voor hem zijn?

Martijn ging aan de slag bij de Rotterdamse baan in Rijswijk en kwam er achter, dat de dynamiek op een bouwplaats anders is dan bij zijn huidige werkgever. Zit er voor hem op deze ontdekkingsreis een match bij? Krijgt hij een opleidingstraject aangeboden? Kijk nu de aflevering van de tv-serie Je gaat het maken op RTL4 terug. Bekijk hier hoe het nu gaat met Martijn.

Je gaat het maken

De bouw & infra is op zoek naar personeel op alle niveaus. Ook voor mensen met werkervaring in andere sectoren, de zogenaamde zij-instromers, zijn er mogelijkheden in de bouw & infra. Ben jij een teamspeler, vernieuwer, vakman, planner of manager en wil je meer informatie over doorstromen naar de bouw & infra? Ga voor meer informatie naar jegaathetmaken.nl.


ARBEIDSMARKT ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom