Praat mee over het beleid in Westland en Delft!

Door W. (Wouter) Saes , 30 mei 2019

Praat mee over het beleid in Westland en Delft!

Als Bouwend Nederland gaan we regelmatig in overleg met bestuurders van verschillende gemeenten in het land. Dit doen we door middel van Gemeentelijke Bouw- en Infraoverleggen. Ook in Zuid-Holland hebben we een dergelijke gesprekscyclus met de grotere gemeenten in de provincie, waaronder Westland en Delft.

Om richting te geven aan deze overleggen willen we graag met leden in gesprek over de strategische koers die we tijdens de komende gesprekken met de gemeenten moeten varen. Hierbij horen we graag wat thema’s, actueel of meer abstract, zijn die binnen de gemeente spelen en hoe wij vanuit Bouwend Nederland daar het beste invloed op uit kunnen oefenen. Het biedt u als lid van Bouwend Nederland een unieke gelegenheid om alle zaken waar u tegenaan loopt en ervaringen, positief of negatief, met de gemeenten met ons te delen. En op die manier invloef uit te oefenen op onze lobby richting de gemeenten waar u actief bent! De uitkomsten van de strategische sessies worden namelijk direcht meegenomen in de GBIO’s met de gemeenten, zoals onlangs in Dordrecht en Leiden al met succes is gebeurd.

Op 13 juni aanstaande vindt de strategische sessie plaats voor de gemeenten Westland en Delft. Deze sessie wordt gehouden van 15:00-18:00 uur in Art Centre Delft, Rotterdamseweg 205 te Delft. Aansluitend aan de sessie is er gelegenheid voor een drankje. Wil je mee praten over het beleid in deze gemeenten? Meld je dan nu aan bij Wouter Saes, adviseur Markt en Overheid Regio Randstad Zuid!

Wil je wel meepraten, maar doe je dat liever over een andere gemeente? Meld je dan alvast aan voor een van de sessies die nog komen gaan. Meer informatie daarover is hier te vinden.


MARKT

Over de auteur

W. (Wouter) Saes