Is er voor Michelle nieuw werkgeluk in de bouw?

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 04 juni 2019

Is er voor Michelle nieuw werkgeluk in de bouw?

In aflevering zes van de tv-serie 'Je gaat het maken' volgen we Michelle. Zij rondde een hbo-opleiding af, heeft jarenlang als etaleuse gewerkt, was betrokken bij het inkopen van materialen en gaf leiding aan een team van verkopers. Het aantal faillissementen dat zij van dichtbij moest doorstaan, heeft haar doen besluiten om haar werkgeluk in een andere sector te gaan zoeken. Is de functie van Inkoper of Kopersbegeleider iets voor haar?

Aflevering zondag op tv gemist? Bekijk de herhaling op RTL4 op zaterdag om 11 uur of op maandag om 14.55 uur.  Of kijk nu de laatste aflevering van de tv-serie 'Je gaat het maken' op RTL4 terug en zie of Michelle een opleidingstraject krijgt aangeboden!  Bekijk in deze vlog hoe het nu gaat met Michelle.

Je gaat het maken

Ben jij ook toe aan een carrièreswitch? Zou je willen meebouwen aan toonaangevende gebouwen, wegen, bruggen en tunnels in Nederland? Bekijk hier alle mogelijkheden. Of bekijk de brochure 'Ga jij het maken in de bouw & infra' voor jouw toekomstige baan. Ga jij het maken in de bouw en infra?


ARBEIDSMARKT ONDERWIJS EN OPLEIDING BLIJVEN INVESTEREN IN ONTWIKKELEN (BIO) INSTROOM INSTROOMCAMPAGNE

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom