BOUW WOW! over het toffe werk van dronepiloot

Door K.A. (Kathelijne) Koster , 11 juni 2019

BOUW WOW! over het toffe werk van dronepiloot

De beginschakel zijn in die grote keten, daar komt Stephan van Rooij elke dag zijn bed voor uit! Hij is werkzaam als dronepiloot bij Heijmans en laat in het nieuwe BOUW WOW! filmpje op jegaathetmaken.nl alles zien over het gebruik van drones in de bouw.

Met drones kun je sneller, efficiënter en veiliger alles in kaart te brengen. Voor de digitaliseringsslag in de bouw is het belangrijk om de juiste 3D-modellen en de juiste 3D-informatie te hebben. Drones worden op dit moment onder andere gebruikt om gebieden in kaart te brengen en worden straks ook meer ingezet om de bouwmodellen te verifiëren. In de bouw is steeds ruimte voor nieuwe technieken en het gebruik van drones is daar een heel groot onderdeel van. Van Rooij in het filmpje: “Dus juist die mensen die daar enthousiast van worden daar hebben we hele grote behoefte aan.”

Je gaat het maken

De BOUW WOW! filmpjes zijn gemaakt om aan jongeren de tofste innovaties uit de bouw te laten zien! Volg de campagne ook op jegaathetmaken.nl, Instagram en Facebook.


ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

K.A. (Kathelijne) Koster

Campagnemanager Instroom