BNL Bouwweer app gelanceerd!

Door Silke Gurdebeke , 11 juni 2019

BNL Bouwweer app gelanceerd!

Na de succesvolle lancering van het vernieuwde bouwweer in samenwerking met Infoplaza afgelopen najaar, heeft Bouwend Nederland nu de BNL bouwweer app gelanceerd. Met deze nieuwe app hebt u altijd direct inzicht in het actuele weer.

BNL weerapp

U vindt de bouwweer app van Bouwend Nederland onder de naam BNL bouwweer. De app heeft dezelfde functionaliteit als de onlineversie die u al gewend bent. Na het installeren van de app kunt u met uw eigen lidmaatschapsgegevens inloggen. Als u het uitgebreide bouwweer online al gebruikt, dan zult u dezelfde projecten in uw dashboard in de app terugzien.

De app heeft naast het overzichtelijke dashboard ook alle andere onderdelen van het uitgebreide bouwweer. Zo heeft u dus direct toegang tot het onwerkbaar weer, de cao-gevoelstemperatuur, de regenradar en alle weersinformatie voor uw bouwplaats die u maar wenst. Met de app heeft u het weer letterlijk in de hand.

Gemakkelijk plannen

Bouwweer maakt de risico’s van het weer inzichtelijk voor werkzaamheden zoals asfalteren, betonstorten, werken op hoogte of schilderen. Ook kunt u zelf uw criteria voor een project instellen. Door een project aan te maken en criteria voor uw werkzaamheden in te vullen, ziet u met eenvoudige kleurcodes of u de komende uren en dagen kunt werken of niet. Heel eenvoudig met de kleuren van een verkeerslicht; groen, oranje of rood. U kunt zo gemakkelijker en beter plannen. Door grip op het weer helpen we uw operationele kosten te verlagen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over het uitgebreid bouwweer of de nieuwe app? Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of 079 3 252 166.



Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst