Excursie Bouwend Rijnmond - 4 juli 2019

Door Saïda Sanoussi , 26 juni 2019

Excursie Bouwend Rijnmond - 4 juli 2019

BREEAM?! Een ver van ons bed show of toch dichterbij dan wij denken? Een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen en gebieden te bepalen. Onder sommigen van ons is de organisatie er al op ingericht, omdat dit aansluit op de groeiende vraag vanuit opdrachtgevers. Voor anderen is het inderdaad geen dagelijkse kost. Toch kunnen we er niet omheen dat dit de toekomst is. Als u nog niet BREEAM bouwt, zullen opdrachtgevers dit uiteindelijk wel van u vragen.

 Op 4 juli geven wij u graag inzichten in actuele ontwikkelingen omtrent BREEAM en welke verantwoordelijkheden en verwachtingen bij een aannemer worden neergelegd als het om BREEAM bouwen gaat.

Wat kunt u verwachten? Louwman Ridderkerk heeft de hoogste normering ontvangen voor hun pand, als eerste in de automotivebranche. Giesbers zal ons inzicht geven in wat dit van hen als bouwbedrijf heeft gevraagd en in hoeverre dit aansluit op de vraag in de toekomst vanuit opdrachtgevers. Welke ontwikkelingen zien zij? Om het verhaal compleet te maken, nodigen wij een opdrachtgevende partij uit om te vertellen over de ontwikkelingen en verwachtingen van opdrachtgevers. We sluiten de dag af met een bezoek aan het nieuwe pand van Louwman en diner.

Programma:

4 juli 2019 Van der Valk Ridderkerk, Krommeweg 1 te Ridderkerk

16.00 Presentatie Giesbers
16.30 Presentatie opdrachtgever
17.15 Projectexcursie Louwman
18.30 Diner

Ik hoop u allen te zien.

Saïda Sanoussi


DUURZAME BOUWPROCESSEN

Over de auteur

S. (Saïda) Sanoussi

Verenigingsmanager