Ledenvoordeel: GOconnectIT neemt Geodan Van den Berg en Swiss Knife over

Door Redactie, 23 juli 2019

Ledenvoordeel: GOconnectIT neemt Geodan Van den Berg en Swiss Knife over

Onze voordeelpartner GOconnectIT biedt een totaalpakket voor het hele KLIC proces. Dit zorgt voor bewustwording en een efficiëntere werkwijze, waardoor graafschades afnemen. Maar sinds kort zijn er ook nieuwe producten beschikbaar onder het ledenvoordeel, GOconnectIT heeft namelijk twee bedrijven ingelijfd. Eind vorig jaar is Geodan Van den Berg onderdeel geworden van de GOconnectIT Group, gevolgd door Swiss Knife in februari 2019. Bouwend Nederland sprak met GOconnectIT over deze recente ontwikkelingen.

Edwin van Rooijen, directeur van GOconnectIT vertelt: “We hebben een mooie stap gezet waardoor aannemerij Nederland beter bediend kan worden en het mogelijk wordt om versneld innovaties voor de branche te realiseren. GOconnectIT richt zich met name op de uitvoerende kant van de grondroerders, terwijl Geodan Van den Berg zich focust op de netbeheerders. Swiss Knife levert dan weer cloud-oplossingen en apps voor de binnen- en buitendienst aan een grote klantenbasis in de aannemerij en glasvezelsector. Van meer dan 50% van alle glasvezelaansluitingen in Nederland loopt de planning tot de aansluiting via de systemen van Swiss Knife.”

Het combineren van de kennis en ervaring van de organisaties, resulteert in een partij die beter in staat is klanten volledig te ontzorgen. Door het faciliteren en verbeteren van de informatie-uitwisseling tussen grondroerders en netbeheerders, kan daarnaast de kans op graafschade verder worden teruggedrongen. “Op deze wijze geeft GOconnectIT haar ambities als GEO-IT speler in de infrabranche verder vorm”, vat Edwin samen. “Bovendien wordt het mogelijk om alle administratieve processen eenvoudig te stroomlijnen met behulp van diverse apps op smartphone en tablet.”

Wat betekent dit voor de leden van Bouwend Nederland?

“Met name de software van Swiss Knife biedt mogelijkheden”, aldus Edwin. “Het APPEEE platform stelt buitendienstmedewerkers in staat veel tijd te besparen met digitale werkbonnen, inspecties, kwaliteitsrapporten, bezoekverslagen, urenregistratie en meer. Vooral de mogelijkheid om KAM-processen te ondersteunen, is erg interessant vanwege de steeds strengere eisen vanuit de opdrachtgevers. De leden van Bouwend Nederland kunnen hier gebruik van maken met een speciale ledenvoordeelkorting, zoals bij de Klic App.”

“GOconnectIT is verheugd een nieuwe fase in te gaan en overtuigd van de mogelijkheden die het de branche, klanten én leden van Bouwend Nederland in de toekomst zal bieden”, sluit Edwin af. “Met het toevoegen van beide organisaties aan de GOconnectIT Group werken we verder aan onze visie waarin het beheer van geografische en assetdata op kantoor én het raadplegen en inwinnen van data in het veld centraal staan. Ook in de toekomst zullen we actief op zoek gaan naar organisaties die passen bij deze strategie. Zo kunnen we de branche beter ondersteunen in het digitaliseren van werkprocessen.“

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het ledenvoordeel GOconnectIT? Neem dan contact met ons op
via voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst