Wees voorbereid op de Wet Kwaliteitsborging. Schrijf je in voor het webinar op 11 september!

Door R. (Ruben) Heezen , 05 september 2019

Wees voorbereid op de Wet Kwaliteitsborging. Schrijf je in voor het webinar op 11 september!

Op 1 januari 2021 start de uitvoering van de Wet Kwaliteitsborging. Tijdens een webinar op woensdag 11 september van 15:00-16:00 uur krijgt u in 1 uur uitgelegd wat de Wet Kwaliteitsborging inhoudt, welke gevolgen dit heeft voor uw bedrijfsvoering en hoe u zich zo goed mogelijk op de inwerkingtreding kunt voorbereiden. Ook lichten we toe op welke ondersteuning vanuit Bouwend Nederland u kunt rekenen. Schrijf hier alvast in, het webinar is te volgen vanaf uw eigen PC.

De Wet Kwaliteitsborging heeft als doel de bouwkwaliteit en het bouwtoezicht te verbeteren door inschakeling van private kwaliteitsborgers. Daarnaast wordt de aansprakelijkheid van aannemers ten opzichte van particuliere en professionele opdrachtgevers uitgebreid.

De Wet introduceert een nieuw stelsel van Kwaliteitsborging voor het bouwen en dit heeft grote consequenties voor u als ondernemer. Zo wordt u aansprakelijk gesteld voor alle gebreken die na oplevering optreden, ongeacht of de opdrachtgever deze bij oplevering geconstateerd heeft.

Heeft u intussen vragen kijk dan op de themapagina Wet Kwaliteitsborging of neem contact op met Ruben Heezen.


WETGEVING

Over de auteur

R. (Ruben) Heezen