Ledenvoordeel: ontdek de vernieuwde webshop van Smart Level Ladder

Door Redactie, 11 juli 2019

Ledenvoordeel: ontdek de vernieuwde webshop van Smart Level Ladder

Smart level ladder heeft sinds kort zijn website helemaal vernieuwd, inclusief de webshop. Vanaf nu wordt het dus nog makkelijker om de veiligste ladders online te bestellen.

Kortingsactie Altrex ladders

Wegens een leverancierswissel kan je op de nieuwe webshop Altrex ladders kopen tegen bodemprijzen. Kortom, de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs! Ook deze ladders kun je vinden op onze webshop. Levering in Nederland is gratis en de kortingsprijs voor deze ladders is -40% ( OP = OP).

Top Safe en Smart Level systemen

Daarnaast zijn onze twee unieke systemen los maar ook samen te verkrijgen op de site. Het Top Safe systeem zorgt ervoor dat de ladder zich stabiel vastklemt aan een oppervlakte, bijvoorbeeld een dakgoot of dakrand. Hierna is de ladder vastgeklemd en kan niet meer kantelen of kiepen, een veel voorkomend probleem bij andere ladders. De ladder blijft stevig staan totdat je weer veilig met beide benen op de grond staat, waarna je simpelweg de ladder optilt en kan meenemen.

Het Smart Level systeem zorgt ervoor dat de sporten van een ladder altijd horizontaal staan, dit is niet alleen een stuk veiliger, het is ook wettelijk verplicht. Door het simpele systeem kan iedereen de ladder binnen een enkele seconde recht zetten. Veel werknemers hebben het gevoel dat de werkdruk hoog ligt, ze voelen zich verplicht om klussen zo snel mogelijk af te krijgen wat ten koste kan gaan van de veiligheid. Gelukkig zijn beide unieke systemen van Smart level ladder, binnen een seconde in werking. U en uw collega's voelen zich veiliger op de ladder dan op ladders zonder deze systemen.

Bouwend Nederland voordeel

Als lid van Bouwend Nederland geniet u van extra voordeel bij onze partner Smart Level Ladder:

  • 10% extra korting op de reguliere staffeltarieven, uw voordeel kan oplopen tot 28%
  • Geen verzend- en/of orderkosten

Voor meer voordelen en informatie kunt u terecht op de ledenvoordeelpagina van onze partner Smart Level Ladder.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over de Bouwend Nederland tarieven, neem dan contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of telefonisch via 079-3252166.Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst