Vinden van talent in de bouw

Door Redactie, 11 juli 2019

Vinden van talent in de bouw

Bouwend Nederland organiseert samen met Canon en KYP Project speciaal voor MBO studenten bouwkunde, bijeenkomsten waarbij de studenten kennis kunnen nemen van de nieuwste technologieën die ontwikkeld zijn in de bouw. De technologische ontwikkeling in de bouw is de laatste tijd zó vooruit gegaan waar van sommige mensen het bestaan niet eens weten.

De studenten volgen workshops waarin zij kennismaken met vele praktische toepassingen, daarnaast kunnen de studenten kennismaken met het lokale bedrijfsleven voor bijvoorbeeld stageplekken. Ook voor uw bedrijf is deze bijeenkomst interessant. Naast het ontmoeten van jong talent kunt u ook dezelfde workshops tijdens het avondprogramma volgen. Na de zomervakantie ontvangt u hier meer informatie over. De bijeenkomsten vinden door het hele land plaats tussen 8 oktober en 12 december 2019.

De uitdaging in de bouw heeft zich verplaatst van het vinden van klanten naar het vinden van personeel; technologisch talent dat het bedrijf toekomst biedt én andersom. Meer weten? Neem contact op met Arjan Walinga of kijk op https://www.canon.nl/business/digitaal-talent/ .


INFORMATISERING VAN DE BOUWKETEN

Contactpersoon bij dit bericht

Arjan Walinga

Accountmanager Bouw Klein