Internationaal vastgoedbedrijf Ten Brinke Group kiest voor lidmaatschap Bouwend Nederland

Door Joelka van Daal , 12 juli 2019

Internationaal vastgoedbedrijf Ten Brinke Group kiest voor lidmaatschap Bouwend Nederland

Ten Brinke Group is met meer dan 1000 werknemers en een omzet van 950 miljoen één van Nederlands grootste bouwers. Voorheen was het bedrijf voornamelijk actief in Duitsland. Om hun ambitie te onderstrepen om verder te groeien op de Nederlandse markt, koos het internationale vastgoedbedrijf om lid te worden van Bouwend Nederland. We heten Ten Brinke Groep van harte welkom!

Dit jaar opende Ten Brinke Group nieuwe vestigingen in Utrecht, Almelo en Helmond. Directeur Ten Brinke Zuid, Janko Akkers, is bestuurslid van de afdeling Oost Brabant e.o. bij Bouwend Nederland. Uit handen van Joelka van Daal, Verenigingsmanager afdeling Oost Brabant e.o. ontving hij het lidmaatschapsschildje van onze vereniging.


Over Ten Brinke Group

De Ten Brinke Group bestaat al meer dan 115 jaar, en staat onder leiding van van Albert ten Brinke. De Group is uitgegroeid tot een internationaal en succesvol vastgoedbedrijf met meer dan 1.000 werknemers, een omzet van ongeveer 950 miljoen euro en met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland.
Ten Brinke is actief in het volledige traject van grondacquisitie, ontwikkeling van bebouwing- en gebruikersconcepten, financiering, planning, uitvoering, verkoop, verhuur en asset management.Over de auteur

J. (Joelka) van Daal

Verenigingsmanager afdeling Oost Brabant e.o.