Onthulling locatie ALV Duin- en Rijnstreek 9 september

Door Saïda Sanoussi , 01 augustus 2019

Onthulling locatie ALV Duin- en Rijnstreek 9 september

Het is lang stil gebleven omtrent de locatie voor de ALV van de afdeling. Maar na een aantal afspraken, veel beeldmateriaal en zelf volledig geinspireerd te zijn, kunnen wij eindelijk onthullen waar wij u verwelkomen. 

Museum Lakenhal in Leiden, wat onlangs gerestaureerd en uitgebreid is, is de plek voor onze ALV.Zij openen exclusief hun deuren! Een locatie met een rijke historie en waar stukken uit de jonge jaren van Rembrandt, zoals de Brillenverkoper en het laatste oordeel van Lucas van Leyden, te bewonderen zijn.

Vanwege de recente restuaratie en uitbreiding, biedt het museum naast kunst en cultuur ook een verbinding met de sector. We hebben hebben een inspirerend programma samengesteld voor u. 

14.30 -15.00 Inloop

15.00-1600 ALV (ledenvergadering)
Voorafgaand aan de bijeenkomst vindt de Algemene Ledenvergadering plaats (ALV), waarin onze voorzitter Yvonne van der Hulst de stand van zaken binnen de afdeling met jullie deelt, (Saïda Sanoussi) een presentatie geeft over haar rol als verenigingsmanager en wij de nieuwe bestuursleden aan jullie voorstellen.

16.00-17.00 Spreker Frans Goenee
Frans Goenee werkt al 29 jaar voor de Efteling, en is er tegenwoordig ‘Inspiratiemanager’. Hij deelt zijn lessen in beleven en vertelt hoe je als manager en medewerker elke dag kansen creëert om het verschil te maken!

17.00-17.30 Presentatie Museum
Omtrent de recente restauratie en uitbreiding

17.30-17.45 korte pauze

17.45 -18.45 rondleiding Museum

19.00-20.30 diner
Achterplaats van het Museum

Als u zich nog niet heeft opgegeven, kan dat nog steeds door te mailen naar: s.sanoussi@bouwendnederland.nl

Een prettige vakantie en tot de 9e!
Over de auteur

S. (Saïda) Sanoussi

Verenigingsmanager