Excursie Bouwhub Amsterdam 25 sept.

Door J. (Joost) Swaan , 02 september 2019

Excursie Bouwhub Amsterdam 25 sept.

Uitnodiging voor de leden van afdeling Amsterdam

Bouwen in Amsterdam wordt steeds meer een logistieke uitdaging. Toenemende drukte, regelgeving en kwetsbare bruggen en kademuren zorgen ervoor dat de stad steeds minder goed toegankelijk wordt voor (bouw)verkeer. Daarnaast heeft de gemeente Amsterdam de ambitie om in 2020 de milieuzones uit te breiden en mogen er vanaf 2025 louter uitstootvrije bestel- en vrachtwagens zich in de binnenstad begeven. Een mogelijke oplossing voor deze problematiek: bouwhubs

Bouwhub Amsterdam
Op 25 september 2019 organiseren wij een excursie naar Bouwhub Amsterdam. Bouwhub Amsterdam zal ons laten zien hoe zij doormiddel van slimme logistieke concepten voorkomt dat er opstoppingen, vertragingen, onnodige vervoersbewegingen en onveilige situaties ontstaan.

Actieplan Schone Lucht
Tijdens de bijeenkomst zal gemeente Amsterdam ook een korte toelichting geven op haar plannen m.b.t. aanscherping en mogelijke uitbreiding van de milieuzones in 2020 en uitstootvrij-vervoer vanaf 2025. Maatregelen die ingrijpende gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijfsvoering.

Datum: 25 september
Tijd: 16.00-18.00u

Programma:
16:00 – 16:15: inloop
16:15 – 17:30: Presentatie Bouwhub Amsterdam, gemeente Amsterdam
17:30 – 18:15: Borrel

De middag wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Deelname is gratis voor leden van Bouwend Nederland afdeling Amsterdam. Reserveren noodzakelijk via evenementen@bouwendnederland.nl!


DUURZAAMHEID LOGISTIEK IN DE BOUW

Over de auteur

J. (Joost) Swaan

Verenigingsmanager afdeling Amsterdam