Friesch Dagblad organiseert opnieuw een Masterclass voor het bedrijfsleven

Door Redactie, 05 september 2019

Friesch Dagblad organiseert opnieuw een Masterclass voor het bedrijfsleven

Na verschillende succesvolle businessevents organiseert het Friesch Dagblad opnieuw een Masterclass voor het bedrijfsleven. Deze editie biedt interessante lezingen van RTL weerman Reinier van den Berg en duurzaam ondernemer Douwe Faber.

Reinier van den Berg is bekend als Nederlands langstzittende weerman, hij presenteert sinds 1989 het weer bij RTL4. Daarbij was hij tot februari 2018 senior weerkundige bij MeteoGroup, maar tegenwoordig is hij in de eerste plaats duurzaam ondernemer en ondermeer actief in plastic recycling. Reinier verzorgt regelmatig lezingen en zal op 24 september 2019 van 9.30 - 13.45 uur stilstaan bij grote thema's als klimaat en verlies van biodiversiteit, om u daarna in beweging te krijgen om te werken aan oplossingen en de kansen.

Na een businessbrunch neemt Douwe Faber het stokje over en vertelt over uitdagingen en oplossingen voor u als ondernemer. Hoe kunt u uw bedrijf verduurzamen, wat voor problemen komt u tegen en hoe en waar moet u beginnen? Douwe Faber is eigenaar van E Kwadraat Advies B.V. in Leeuwarden en deskundige op het gebied van duurzame energie, energiebesparing en transitiemanagement.

Het Friesch Dagblad biedt u de unieke kans om dicht bij huis deze Masterclass bij te wonen. In het programma is er voldoende ruimte om te netwerken. Aansluitend op het officiƫle programma volgt een interactief programma en is er o.a. de gelegenheid een rondvaart te maken met een elektrische sloep van GreenJoy.

Zie ook de promo-video: data/sitemanagement/media/Masterclass Friesch Dagblad.mp4

Kosten
De kosten bedragen 99 euro excl. BTW per persoon.

Aanmelden
U kunt zich tot en met 23 september 2019 aanmelden via deze link www.vanplan.nl/uitje/kansen-in-klimaatcrisis-de-ander-te-groen-af-zijn-energiecampus-leeuwarden-leeuwarden-38854601Contactpersoon bij dit bericht

Sander Wubbolts

Regiomanager Regio Noord