Breng de bouw in beeld met een gastles of bouwgame

Door Redactie, 09 september 2019

Breng de bouw in beeld met een gastles of bouwgame

Komt er binnenkort een school bij jouw project op bezoek? Of wil je als bedrijf een gastles geven op een school? Maak dan gebruik van ons promotiemateriaal en ‘de uitdagende Bouwgame’ (gastles). Laat hiermee jouw toekomstige werknemer kennismaken met de bouw & infra!

Gastlessen geven

Een gastles is een uitstekend middel om jongeren kennis te laten maken met de wereld van bouw en techniek. Maar hoe kan je als gastdocent jongeren op een aansprekende en boeiende manier een positief en breed beeld geven van de bouw, zodat zij dit meenemen in hun keuze voor een profiel of studie? Ontdek het geheim van een goede gastles en volg een training 'Gastlessen, zo geregeld' . Klik hier voor meer informatie en volg binnenkort een gratis training bij jou in de buurt!

Bouwgame

Geef met behulp van deze Bouwgame een geweldige gastles waarbij leerlingen met een actuele ‘challenge’ uit hun omgeving aan de slag gaan. De game sluit aan op jouw eigen ervaringen en ondernemerschap in de bouw & infra! Klik hier voor meer informatie over de game voor de gastles.


Wil je naar aanleiding van bovenstaande meer informatie? Bekijk ook onze campagne ‘Je gaat het maken’ . Door middel van deze campagne informeert, motiveert en enthousiasmeert Bouwend Nederland jongeren om voor een baan in de bouw & infra te kiezen!


ONDERWIJS EN OPLEIDING INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Contactpersoon bij dit bericht

Kathelijne Koster

Campagnemanager Instroom