Niet harder, maar slimmer werken

Door Redactie, 10 september 2019

Niet harder, maar slimmer werken

Nog nagenietend van de zomer, komt de volle agenda van het najaar alweer snel op je af! Het gevoel van werkdruk, mogelijk zelfs stress ligt op de loer. Tijd voor inzichten en tips voor het omgaan met werkdruk en het versterken van je eigen vitaliteit. Maak 8 oktober tijd vrij voor de workshop Niet harder, maar slimmer werken van JBN regio Randstad Zuid.

Een op de zes werknemers heeft last van burn out klachten en een burn out bedraagt omgerekend 60.000 euro aan kosten en productieverlies. Daar tegenover staat dat werkgeluk leidt tot minder ziekteverzuim, meer winstgevendheid en meer innovatie. In de huidige tijd word je uitgedaagd om wendbaar te blijven, omgaan met werkdruk en je eigen vitaliteit is hierbij cruciaal.

In de workshop is aandacht voor de belangrijkste technieken en praktijkmodellen op het gebied van timemanagement. Tips voor het omgaan met emails, vergaderen, reistijden, balans werk privé en pauzeren tijdens het werk komen uitgebreid aan bod.

Deelnemers vullen vooraf een online test in, zodat zij goed inzicht hebben in hun eigen wendbaarheid en vitaliteit. De workshop is in handen van Viktor Steijger van Optimaal Talent.  Viktor (1973) is oprichter, managing partner, trainer en coach bij Optimaal talent. Voor meer informatie: www.optimaal-talent.nl en www.linkedin.com/in/viktorsteijger/


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Contactpersoon bij dit bericht

Yvonne Hiddink

Bedrijfsadviseur Sociale Zaken Regio Randstad Zuid