Infraplatform spreekt over Prinsjesdag en infra-investeringen met Kamerlid Remco Dijkstra

Door Johran Willegers , 12 september 2019

Infraplatform spreekt over Prinsjesdag en infra-investeringen met Kamerlid Remco Dijkstra

Tweede Kamerlid Remco Dijkstra bezoekt Bouwend Nederland. Op maandag 30 september gaat hij in Apeldoorn in gesprek met leden van het Infraplatform Oost over de plannen bij Prinsjesdag en wat zij voor de infrasector en regio betekenen.

VVD’er Dijkstra voert in de Kamer het woord over weginfrastructuur en water. Ook komt hij uit de regio en was voor zijn Kamerlidmaatschap lid van de Gelderse Provinciale Staten.

“Het is belangrijk dat we in gesprek zijn met iemand als Remco Dijkstra en zijn dan ook erg blij met zijn komst,” zegt Jan Wienk, voorzitter van het Infraplatform. “We zijn benieuwd om te kijken wat de nieuwe Kabinetsplannen voor de infrasector gaan betekenen en om daar met hem van gedachten over te wisselen.”

In de media zijn hardnekkige geluiden dat er met Prinsjesdag een groot investeringsfonds wordt aangekondigd.

Wienk: “Voor de infrabranche kunnen we dan niet alleen het belang van investeringen benadrukken, maar ook ideeën meegeven op wát voor manier dat kan.”

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 30 september van 15.30 - 18.00 uur met aansluitend een dinerbuffet. Het vindt plaats op locatie bij Henk van Tongeren Water & Techniek B.V. Zwaansprengweg 9, 7332 BE in Apeldoorn.

Aanmelden kan via regiooost@bouwendnederland.nl .


INFRAMARKT

Over de auteur

Johran Willegers