Qucee ontdekt de ‘vette’ gebouwen in de Duin- en Rijnstreek

Door Lisette van Geest , 19 september 2019

Qucee ontdekt de ‘vette’ gebouwen in de Duin- en Rijnstreek

In het kader van de instroomcampage ‘Je gaat het maken’ neem influencer Qucee ons in deze video mee door Duin- en Rijnstreek. Een gebied middenin de Randstad met mooie plekken en gebouwen. Zo bezoekt hij de stad Leiden en zie je een sfeerbeeld van de gebouwen in de stad. In Gouda gaat hij naar het stadhuis, wat op een stroopwafel lijkt. En wist je dat de bijnaam van de bioscoop in Gouda ‘kaas’ is? In Alphen aan den Rijn gaat hij naar het stadhuis, ook zo’n bijzonder gebouw. En zijn auto parkeert hij in een garage in de Duinen. Onder andere met deze video willen wij een nieuw publiek, met name jongeren, laten zien wat voor moois de bouw- en infrasector maakt en ze zo enthousiasmeren. Video nog niet gezien? Bekijk hem dan hier.

Video Den Haag, Rotterdam


Naast Qucee, zet de campagne 'Jegaathetmaken' vaker influencers in met als doel een groot en impactvol bereik te scoren onder jongeren via social media. Zo heeft ADO-Den Haag voetballer Tom Beugelsdijk ons in een eerdere video al meegenomen door zijn Den Haag. Deze kan je hier vinden. Ook heeft YouTuber Kaj Gorgels ‘zijn’ Rotterdamse iconen laten zien. Deze video kan je hier zien.
Campagne

‘Je gaat het maken’ en ons campagnemateriaal.


Voor meer informatie over de instroomactiviteiten van Bouwend Nederland rond de campagne ‘Je gaat het maken’ klik hier. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.


Wil je ook gebruik maken van ons campagnemateriaal? Of heb je zelf ideeën als lidbedrijf. Bezoek onze pagina voor bedrijven door hier te klikken.


ARBEIDSMARKT ONDERWIJS EN OPLEIDING BEROEPSONDERWIJS EN HOGER ONDERWIJS OPLEIDERS IN DE BOUW EN INFRA OPLEIDINGSBEDRIJVEN (INTEGRALE PRAKTIJKCENTRA)

Over de auteur

L. (Lisette) van Geest

Contactpersoon bij dit bericht

Kathelijne Koster

Campagnemanager Instroom