Studenten pitchen hun afstudeerproject tijdens Hbo Bouw & Infra Award

Door Karin Oomen , 02 oktober 2019

Studenten pitchen hun afstudeerproject tijdens Hbo Bouw & Infra Award

Op dinsdagmiddag 8 oktober pitchen zes geselecteerde studenten van de opleidingen bouwkunde, civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling, hun afstudeerproject op de Avans Hogeschool in Den Bosch tijdens de vierde editie van de hbo Bouw & Infra Award.

Hier presenteren zij hun innovatieve ideeën voor diverse uitdagingen waar de sector momenteel voor staat. De winnaar krijgt naast eeuwige roem, een mooie prijs aangeboden door de organisatoren van het evenement, Avans Hogeschool, Stichting BouwTalent en Bouwend Nederland regio Zuid.

Daarnaast gaat Erik de Ridder, Watergraaf bij Waterschap de Dommel, de aanwezigen inspireren. Hij vertelt hoe zijn waterschap zorgt dat wij, met het veranderende klimaat, droge voeten houden, maar ook hoe ze kostbaar zoet water beter kunnen vasthouden. Ook deelt hij wat er allemaal nodig is om te zorgen dat wij altijd schoon water uit de kraan krijgen.

Vind tijdens de meet & greet de student die het beste bij jouw bedrijf past. Pak deze kans om in contact te komen met studenten die in januari gaan afstuderen en op zoek zijn naar een afstudeerplek en mogelijk jouw nieuwe medewerker worden.

Kortom een veelzijdige en inspirerende middag voor iedereen in de bouwsector waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar inmiddels goed weten te vinden.

Wilt u zich nog aanmelden? Dat kan via: k.oomen@bouwendnederland.nl


ONDERWIJS EN OPLEIDING BEROEPSONDERWIJS EN HOGER ONDERWIJS BLIJVEN INVESTEREN IN ONTWIKKELEN (BIO) INSTROOMCAMPAGNE INSTROOM

Over de auteur

C.C.J.M. (Karin) Oomen

Adviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt