Rotterdams programma om kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design!

Door Saïda Sanoussi , 15 oktober 2019

 Samen met Bluecity en de Rabobank organiseert de gemeente (Programma Innovatie versnellen MKB i.o.) een CIRCO-track voor de bouwsector.

CIRCO biedt een driedaagse track om bedrijven op weg te helpen en kennis op te doen van circulair ondernemen en circulair design. Samen met een inspirerende groep deelnemers worden nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet. Na afloop is zowel een lange termijnvisie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

Bedrijven in de regio Rotterdam uit de bouwketen, gebouw gerelateerde maakindustrie en toeleveranciers hieraan, die op zoek zijn naar nieuwe business kansen voor Circulaire daken, Circulaire installaties en Warmte as a service concepten. En die op weg geholpen willen worden in een gefaciliteerd design proces, met kennis, instrumenten en interactie met andere bedrijven en ontwerpers.

Per bedrijf wordt een bijdrage van € 500,- gevraagd. Voor dit bedrag kunnen 2 personen, 3 volledig verzorgde workshopdagen volgen. (Feitelijk kosten zijn € 2.000. Het 75% kortingstarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat).

Maximaal 10 bedrijven (2 personen per bedrijf).

De eerste dag is op 30 oktober aanstaande, dus heb je belangstelling meld je dan snel aan www.bluecity.nl/circo-tracks-aan-de-slag-met-circulair-design-in-zuid-holland/Over de auteur

S. (Saïda) Sanoussi

Verenigingsmanager