Opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek

Door Redactie, 21 oktober 2019

Opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek

 Introductiedag

 Vorige week hebben maar liefst drie groepen van gemiddeld 18 personen met veel enthousiasme een introductiedag gevolgd voor de opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek. Alle drie de groepen zullen in november 2019 daadwerkelijk starten met de opleiding.

Tijdens de introductiedag hebben de groepen kennis gemaakt met KIWA en de Vakgroep ONG (Bernadette Maat). Ze hebben alvast een inkijkje gekregen in de opleiding en wat er van ze verwacht wordt. Het tweede deel van de introductiedag werd gebruikt om in de ‘leermodus’ te komen. Een onderdeel hiervan was in een team samen een toren te bouwen, zonder hulpmiddelen. Doel hiervan was, samen te werken aan een opdracht waarin ze bewust moesten zijn van hun eigen rol in het geheel en tegelijkertijd innovatief/creatief te denken. Zie foto voor een impressie.

Naar verwachting zal er in april weer een nieuwe groep starten. Wilt u uw mensen hier naartoe sturen, of wilt u het liever In-company? Kijk dan hier voor meer informatie.


ONDERWIJS EN OPLEIDING BEROEPSONDERWIJS EN HOGER ONDERWIJS OPLEIDERS IN DE BOUW EN INFRA OPLEIDINGSBEDRIJVEN (INTEGRALE PRAKTIJKCENTRA)