Keukentafelgesprek: Praktische personeelszaken

Door Hanneke van Eijndhoven , 08 november 2019

Keukentafelgesprek: Praktische personeelszaken

Tussen alle drukte en rumoer vraagt die ene medewerker alweer zorgverlof op omdat haar kind ziek is. U wilt niet flauw doen en het staat in de wet dat ze vrij dient te krijgen hiervoor. U vraagt zich echter af of haar partner niet ook een keer thuis kan blijven. U zorgt voor een gedegen kledingvoorziening om veilig en prettig te werken, echter niet iedereen gaat even netjes met zijn spullen om. Hoe vaak moet u de kledingkosten opnieuw maken? En kunt u regels stellen aan het gebruik van de kleding? Herkent u deze of vergelijkbare situaties? Stem af hoe uw collega’s hiermee omgaan tijdens het: Keukentafelgesprek Praktische Personeelsvraagstukken op dinsdag 3 december van 09.00 – 11.00 uur !

Overleg met elkaar wat mogelijk is en hoor van Yvonne van Zijl wat kan en mag volgens de cao en de wet! Locatie: Midden Limburg

Wat is een Keukentafelgesprek?
U gaat in een kleine groep (maximaal 10-12 personen) met uw collega’s rond de (keuken)tafel in gesprek over onderwerpen die u allen bezighoudt en waar u elkaar kunt voorzien van tips en trucs. Dit onder begeleiding van een deskundige die kan voorzien in eventuele theoretische onderbouwing. Dus niet alleen luisteren naar informatie, maar ├ęcht met elkaar ervaringen uitwisselen.

Wie is de deskundige?
Yvonne van Zijl is beleidsmedewerker personeel binnen Bouwend Nederland Regio Zuid en voor velen van u een bekend gezicht. Yvonne: “Mijn uitdaging zit erin om het personeelsbeleid uit de sfeer van ‘gedoe’ te krijgen en onze leden handvatten te geven op het gebied van ondernemersvaardigheden waarmee een lidbedrijf ten opzichte van de concurrent het verschil kan maken.”

Aanmelden?
Stuur een mail naar limburg@bouwendnederland.nlOver de auteur

Hanneke van Eijndhoven

Regionaal Adviseur Verenigingszaken Limburg