CAD & Company in beursstand Bouwend Nederland op InfraTech

Door Marja Bastiaanse , 10 januari 2017

CAD & Company in beursstand Bouwend Nederland op InfraTech

Leden van Bouwend Nederland kunnen sinds 1 januari profiteren van het ledenvoordeel met CAD & Company. CAD & Company heeft als missie om samen innovatie waar te maken bij bedrijven in de bouw- en infrasector. Hiervoor leveren zij onder andere unieke Autodesk BIM-bundels naast gespecialiseerde diensten, training, en begeleiding aan bouwers die ontzorgd willen worden. CAD & Company wil samen met u het virtueel bouwproces verbeteren door inzet van nieuwe technologie, kennis en training. Virtueel bouwen helpt enorm bij het reduceren van faalkosten.

Van 17 t/m 20 januari kunt u kennis maken met de mogelijkheden van CAD & Company in de stand van Bouwend Nederland op de InfraTech 2017 en ervaar zelf de voordelen van virtual reality!
CAD & Company ondersteunt u in alle fases van de projecten, van ontwerp, uitvoering tot en met beheersfase. Dit doen zij door inzet van nieuwe technologie en 50 goed opgeleide professionals met kennis en ervaring van de processen in de bouw, civiele techniek en industrie. CAD & Company is door Autodesk en Microsoft benoemd tot Gold Partner, vanwege hun kennis en aantoonbare referenties.

Leden van Bouwend Nederland ontvangen de volgende kortingen:

  • 15% korting op unieke Bouwend Nederland BIM-bundels
  • 15% korting op 5-daagse trainingen incl. gratis e-learningmodules
  • 10% korting op CAD & Company abonnementen.

Kijk hier voor meer informatie over dit ledenvoordeel met CAD & Company en profiteer van de unieke Autodesk BIM-bundels voor software, training en meer.Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst