Barista truck Pelican Rouge op InfraTech

Door Roeland Contzé , 10 januari 2017

Barista truck Pelican Rouge op InfraTech

Pelican Rouge, ledenvoordeelpartner voor koffiemachines en aanverwante producten, zal op de InfraTech 2017 in de stand van Bouwend Nederland de koffie verzorgen.

Zij schenken de koffie vanuit de Pelican Rouge Barista Truck, een omgebouwde klassieke Citroën bestelbus, die vorig jaar ook is ingezet als veilingitem in de KiKa veiling tijdens de Infrarelatiedagen in Hardenberg.

Komt u naar de InfraTech (17-20 januari in Ahoy Rotterdam) dan kunt u kennismaken met de uitstekende koffie van onze ledenvoordeelpartner. Met het ledenvoordeel ontvangt u naast hoge kortingen op de koop of huur van koffiemachines ook korting op alle ingrediënten. Kijk voor meer informatie hierover op onze ledenvoordeelpagina.

Net als vorig jaar, brengt Pelican Rouge ook dit jaar weer een item in voor de KiKa veiling tijdens de Infrarelatiedagen in Hardenberg. Dit jaar is dat de Pelican Rouge caravan, een originele aluminium airstreamer die net als de Barista Truck voor een dag beschikbaar is inclusief personeel en diverse koffiesoorten. Voor uw evenement, of gewoon voor een goede bak koffie op de bouwplaats.

Interesse? Kom dan naar de veiling op 8 februari tijdens de Infrarelatiedagen in Hardenberg.Over de auteur

R.M.H. (Roeland) Contzé

Manager Ledenvoordelen