Ledenvoordeel NCK beoordeeld met een 7,9!

Door Marja Bastiaanse , 07 maart 2017

Ledenvoordeel NCK beoordeeld met een 7,9!

Met NCK (Nederlands Certificatie Kantoor B.V.) kunt u gebruik maken van het ledenvoordeel voor uw veiligheid- en kwaliteitscertificering; VCA, VCU, ISO-9001, ISO-14001 en CO2-prestatieladder certificeringen. 

Om de kwaliteit van de ledenvoordelen te waarborgen en waar nodig te verbeteren, is in juli 2016 een klantbeoordelingssysteem geïntroduceerd. Het ledenvoordeel NCK wordt beoordeeld met een 7,9!

Ervaringen:

“NCK is een bedrijf dat kennis en ervaring heeft in de aannemerij en hierdoor ook de taal spreekt waardoor de audits soepel verlopen. Professionele auditors hebben inzicht in de organisatie en weten ons door de juiste vragen te stellen aan te zetten tot verbetertrajecten.”

“Al jaren een tevreden klant van NCK, in combinatie met het ledenvoordeel van Bouwend Nederland een goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

“Je kan merken dat de auditors goed bekend zijn met de bouw, daardoor is goede en nuttige informatie uitwisselen tijdens de audits mogelijk.”

“Prettige club. Verzorgen de audits voor VCA, ISO 9001 + 1401. Praktisch bedrijf en prettige auditoren.”

Kijk voor meer beoordelingen en ervaringen op de website en bekijk hier meer informatie over het ledenvoordeel met NCKOver de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst