Intersafe biedt gratis webinar ‘Lawaai op de werkvloer’

Door Marja Bastiaanse , 20 maart 2017

Intersafe biedt gratis webinar ‘Lawaai op de werkvloer’

Met dit webinar krijgen leden van Bouwend Nederland de mogelijkheid zich op een efficiënte en interactieve wijze te verdiepen in de risico's en oplossingen van gehoorbescherming.

Tijdens het webinar gaan de specialisten van Intersafe in samenwerking met 3M in op de theorie achter het 4-stappenplan voor de juiste gehoorbescherming op de werkvloer.

Het webinar beschikt over een chatfunctie. Dit houdt in dat u live tijdens de presentatie vragen kunt stellen via een chatbox. Deze vragen worden tevens live verzameld en indien mogelijk aan het eind van de presentatie beantwoord.

Schrijf u nu in voor het webinar 'Lawaai op de werkvloer' op dinsdag 11 april aanstaande van 11.00 tot 12.00 uur en profiteer van de kennis van Intersafe. 

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met een unieke link en de optie om het webinar direct in uw agenda te zetten. Indien u dinsdag 11 april om 11.00 uur op de link in de bevestiging klikt, neemt u automatisch deel aan het webinar (de programma-instructies zijn in het Engels, het webinar is in het Nederlands).Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst