Street Smart de nieuwste viewer van Cyclomedia live!

Door Marja Bastiaanse , 13 april 2017

Street Smart de nieuwste viewer van Cyclomedia live!

CycloMedia, partner ledenvoordelen heeft de nieuwe versie van Street Smart ontwikkeld en deze is inmiddels live gegaan. Met Street Smart is een geheel nieuwe viewer gebouwd welke gebruikersvriendelijker en sneller is dan GlobeSpotter.

Met CycloMedia kunt u vanachter uw bureau met behulp van actuele straat- en luchtfoto’s eenvoudig een betrouwbare schouw doen en nauwkeurige metingen verrichten. Street Smart is de nieuwe interactieve webviewer voor alle CycloMedia content, Cyclorama’s, LuchtfotoNL en NederlandObliek. Ook overlays op de luchtfoto en metingen in de luchtfoto en Cyclorama zijn inmiddels mogelijk.

Street Smart en de beschikbare data worden direct benaderd van de CycloMedia servers, waardoor er direct en eenvoudig gewerkt kan worden zonder aanpassingen aan uw eigen IT-infrastructuur. Street Smart is gebouwd op de laatste webtechnology standaarden zoals HTML5 en werkt op multiplatforms zoals tablet en telefoon.

Street Smart is naast GlobeSpotter beschikbaar voor alle gebruikers. Leden van Bouwend Nederland ontvangen 15% korting op alle producten en diensten van CycloMedia. Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel op onze website of vraag direct een gratis proeflicentie aan.Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst