OPEN AIR: update-trainingen Autodesk producten 2018

Door Marja Bastiaanse , 13 april 2017

OPEN AIR: update-trainingen Autodesk producten 2018

Binnenkort lanceert Autodesk alle 2018 versies. Als partner Ledenvoordelen en netwerkpartner van Bouwend Nederland weet CAD & Company dat up-to-date zijn in de bouw en infra van essentieel belang is.

CAD & Company nodigt u graag uit voor het nieuwe energieke evenement: OPEN AIR. De eerste 1-daagse update-trainingen van AutoCAD, InfraWorks en Revit in Nederland.

Programma OPEN AIR
Wilt u weten hoe u van PDF een lijn kan tekenen in AutoCAD? Hoe u de BIM-workflow verbetert in Revit met andere collection producten, zoals Navisworks en BIM 360? Of wilt u civiele en infrastructurele projecten verbeteren met InfraWorks, Civil 3d of Revit? Kom dan naar een van de update-trainingen tijdens OPEN AIR op de volgende dagen:

Maandag 1 mei: AutoCAD
Donderdag 4 mei: Revit
Vrijdag 5 mei: InfraWorks

Alle update-trainingen vinden plaats in een industriële omgeving direct aan de Zaan: de Stoomhal in Wormer.

Onderwerpen OPEN AIR
In deze trainingen hoort u alle what’s new’s van de 2018 release. Daarnaast worden alle updates van de 2017 versies besproken. U krijgt handige tips en tricks van de specialisten van Cad & Company. Ontdek hoe u met de juiste software makkelijk samenwerkt binnen én buiten uw afdeling. En maak kennis met nieuwe technieken, zoals Virtual Reality en Augmented Reality.

Wat kost een dag OPEN AIR?
Voor slechts € 200,- excl. btw per trainingsdag, per deelnemer bent u weer helemaal up-to-date. OPEN AIR is gratis voor organisaties met een zakelijk CAD & Company abonnement. Leden ontvangen 10% korting op dit abonnement.

Bijzondere extra’s
Volgt u een van de update-trainingen? Dan ontvangt u na afloop een gratis licentie AutoCAD Mobile of BIM 360 Team en een whats’new e-cursus van uw update-training.

Aanmelden en meer informatie
Via CAD & Company kunt u u direct aanmelden voor AutoCAD Revit InfraWorks, hier vindt u ook meer informatie over de training. Voor meer informatie over het ledenvoordeel met CAD & Company klikt u hier.Over de auteur

M. (Marja) Bastiaanse

Communicatiemedewerker Ledenvoordelen

Contactpersoon bij dit bericht

Elize Benard

Adviseur Dienstverlening Binnendienst