Innovatiedag Randstad Noord: Ontdek de kansen van de Bouwagenda

Door T.R. (Tom) van Eck , 24 april 2017

Innovatiedag Randstad Noord: Ontdek de kansen van de Bouwagenda

Op 17 mei organiseert Bouwend Nederland Regio Randstad Noord de Regionale Innovatiedag.  Kom ontdekken welke impact de veranderende markt op uw bedrijf heeft. Welke kansen de Bouwagenda u kan bieden én hoe Bouwend Nederland u hierbij kan helpen. De innovatiedag vindt plaats van 15.30 uur tot 20.30 uur in Taets - Hemkade 18 in Zaandam.

Klik hier om direct aan te melden voor de Regionale Innovatiedag »

Roadmaps Bouwagenda

De Bouwagenda onderscheidt drie belangrijke deelmarkten (infrastructuur, woningbouw en maatschappelijk vastgoed/utiliteitsbouw).Per deelmarkt zijn maatschappelijke opgaven gedefinieerd die de Bouwagenda gaat oppakken. Met een road map brengt de Bouwagenda in kaart welke opgaven, vernieuwing, coalitie, aanpak van regels en financiering nodig zijn. Drie roadmaps komen op de Regionale Innovatiedag aan bod: Zorg en wonen, Rioleringen en Verduurzaming woningen.

Roadmap
Zorg en wonen

Roadmap
Rioleringen

Roadmap
Verduurzaming woningen

In Nederland zullen ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Om voldoende wooncomfort en adequate zorg aan huis te kunnen faciliteren zullen, zijn aanpassingen nodig. Voor het houden van droge voeten en het waarborgen van gezondheid, milieu en waterkwaliteit, zal het vervangingstempo van ons riool verdubbeld moeten worden. Veel mensen wonen nu in verouderde tochtige woningen; renovatie kan verbetering van het wooncomfort én verlaging van de energierekening betekenen. In potentie zo’n 5 mln. woningen.

Kijk op www.bouwendnederland.nl/bouwagenda voor meer informatie over De Bouwagenda.

Programma

Klik hier om aan te melden voor de Regionale Innovatiedag »

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Overtoom j.overtoom@bouwendnederland.nl of 06-51517377.


ONDERNEMERSCHAP EN INNOVATIE

Over de auteur

T.R. (Tom) van Eck

Contactpersoon bij dit bericht

Jan Overtoom

Regiomanager Randstad Noord